Om GoKids

 

Hvorfor et website om bevægelse?

Som unge drenge, i 80’erne og 90’erne, oplevede vi masser undervisning som gik ud på at modtage læring fra underviseren – fortrinsvis siddende så stille som muligt. På trods af al den krudt vi havde i røven lykkedes det os dog at få uddannelser og et sæt kompetencer blandt andet inden for idræt og IT.

I 2015 kom så skolereformen med 45 minutters bevægelse om dagen til eleverne. Desværre så havde undervisere ikke tid til at forberede bevægelse, sammen med alt det andet de skulle nå. Med det sæt kompetencer vi har, besluttede os for at lave en side, hvor underviserne nemt og hurtigt kunne finde aktiviteter, de kunne forberede ind i deres undervisning – Nemlig GoKids!

Siden da er der kommet flere værktøjer til men formålet er stadigvæk det samme. At gøre det nemt at integrere læring og bevægelse.

Vores mission

Vi tror på et sundere Danmark!

Det mener vi starter hos vores børn. Ved at give dem gode vaner fra starten af. Derfor har vi lavet GoKids som en række værktøjer der gør det nemt at arbejde med læring og bevægelse. Målet er aktiviteter som skal kunne sættes i gang på under 5 minutter.

Hvem kan bruge GoKids?

GoKids er som udgangspunkt skabt til skolerne men i dag kan det  bruges af alle. Om du har barn klar til skolestart eller forældre med en barn som skal have hjælp til motorik så kan GoKids hjælpe dig.

Teamet

Sitet er udviklet af Johnny Søndergaard Lundberg og Birger Püschl. Vi har en baggrund inden for henholdsvis idræt og IT.

Indkøbskurv