Oplevelser

Skab en unik oplevelse for dine deltagere med aktive oplevelser, hvor der skal findes sjove og lærerige poster – om det er en sjov skattejagt eller til en undervisning.

Deltagere skal via webappen finde de antal poster, som du definerer. Posterne indeholder spørgsmål, du selv beskriver og de valgmuligheder du ønsker. Sagt på en anden måde – du bestemmer 100 % selv hvordan dit kort og poster skal være.

Deltagerne kan undervejs se næste post på kortet og hvor langt der er til næste post. Du bestemmer også selv hvor tæt på deltagerne skal være på posten, før end de får spørgsmålet på posten.

Det kan du også

  • Sæt ubegrænsede antal poster.
  • Lave spørgsmål med flere svar på posterne.
  • Sætte et billede sammen med spørgsmålet.
  • Skriv en personlig startbesked til dine deltagere.
  • Vise afstand til næste post.
  • Se resultatet når deltagerne afslutter kortet.

ol

Vores aktive tur med Gokids gav os mulighed for sammen som klasse at kombinere læring og bevægelse. Ved at man selv som lærer kan lave poster og spørgsmål, kan man let varrigere indholdet og tilpasse det til elevgruppen. Det er muligt at se elevsvar efter gennemført rute, og dette giver anledning til gode snakke.

Laura - Underviser på Skolen på Bülowsvej

"Under nedlukningen brugte jeg Gokids med mine studerende fra Københavns Universitet. Jeg forberedte en skattejagt i København med 10 poster og mange sjove spørgsmål. Det var meget nem for en som mig med grundlæggende programmeringsevner. Alt fungerede perfekt, og både studerende og jeg havde en fremragende oplevelse.

Elena - Undeviser ved Københavvns Universitet

Få en gratis aktiv oplevelse til din klasse

Har du også lyst til at prøve kræfter med en oplevelser, så tilbyder vi at lave en gratis tur til dig og din klasse.

Kontakt os for at høre nærmere.

AOplevelser er en del af GoKids premium, hvor du samtidig får adgang til masser af online redskaber og aktiviteter, som giver dig mulighed for at skabe de bedste rammer for læring og bevægelse.

Indkøbskurv